Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лева

...
Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лева
Коментари Харесай

Гала се фука със спалня за 10 бона

Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лв. за чисто новата си вила с панорама към язовир Искър. В края на декември водещата и 12 години по-младият й обичан се нанесоха в парцела за знамение и приказ.

Там те посрещнаха и поредицата от празници. Тв звездата отвори вратите на имението си специално за феновете на нейното предаване, само че вместо с похвали бе засипана с възмутителни мнения за разкоша, в който тъне на фона на повсеместната беднотия и рецесия, написа " Ретро ".

Блондинката не пропусна да се изфука с голямата парична инвестиция, която са създали, като загатна, че безусловно всички мебели вътре били направени по поръчка и от най-голям клас материали. Проектите и осъществяването били на българска компания, от която тя останала извънредно удовлетворена.

Гала пусна камерите и в спалнята. Там тя се похвали, че дружно със Стефан вече спят на мъдро легло, финален писък на софтуерния прогрес. Цената му не пада под 10 хиляди лв.. Управлението на позициите на леглото става посредством бутони и гласови команди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР